Voor wie?

Het Congres Verkeer op School is er voor iedereen die met verkeers- en mobiliteitseducatie bezig is of er in de toekomst werk van wil maken:

• leerkrachten
  • directie
  • verkeersouders
  • politie
  • gemeentebesturen

Concept: een halve of een hele dag

In de voormiddag stelt de VSV haar leerlijn verkeer voor per doelgroep. Je kan kennismaken met de projecten en het materiaal. Deze workshops zijn vooral interessant voor wie de VSV nog niet (goed) kent.

Leerkrachten, scholen of politiemensen die al vertrouwd zijn met de aanpak en de leerlijn van de VSV kunnen ook enkel in de namiddag komen. Dan stellen externe partners hun verkeerseducatief materiaal voor op een kennismarkt, crisispsycholoog Erik de Soir geeft een boeiende uiteenzetting over de aanpak van een verkeersongeval op school, en in inspiratiegroepen kan je good practices delen en leren van mekaar. Uiteraard is de VSV ook in de namiddag aanwezig om je concrete vragen te beantwoorden.

Donderdag 15 oktober 2020, van 9 tot 15.30 uur

CC Het Bolwerk
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Het Congres Verkeer op School is vlot te bereiken met het openbaar vervoer, dus we raden je aan om de auto thuis te laten.
CC Het Bolwerk ligt op wandelafstand van het trein- en busstation van Vilvoorde.
Op de dag van het congres kan je vanaf het station Vilvoorde eenvoudig de bewegwijzering op de grond volgen!

Bewegwijzering

Kies jouw vervoermiddel

Vul jouw vertrekpunt in

Routebeschrijving

Kies jouw vervoermiddel en vul jouw vertrekpunt in. De routebeschrijving zal automatisch voor jou berekend worden.

Vragen?

Christopher Dhondt