Praktisch

Het Congres Verkeer op School heeft enkele aanpassingen ondergaan maar het basisrecept blijft ongewijzigd: een ijzersterk programma, inspirerende sprekers en partners en meer dan 400 deelnemers die verkeerseducatie hoog in het vaandel dragen.

Voor wie?

Het Congres Verkeer op School is er voor iedreeen die met verkeers- en mobiliteitseducatie bezig is of er in de toekomst werk van wil maken:

• Leerkrachten
  • Directie
  • Verkeersouders
  • Politie
  • Gemeentebesturen

Concept: een halve of een hele dag

In de voormiddag stelt de VSV haar aanbod en materiaal voor, per doelgroep. Deze workshops zijn vooral interessant voor wie de VSV nog niet (goed) kent.

Leerkrachten, scholen of politiemensen die al vertrouwd zijn met de aanpak en de leerlijnen van de VSV raden we aan om in de namiddag te komen. Dan stellen externe partners hun verkeerseducatief materiaal voor op een kennismarkt, en kan je korte infosessies volgen van deze partners. Uiteraard is de VSV hier zelf ook aanwezig om je concrete vragen te beantwoorden.

Ten slotte ben je ook welkom in de inspiratiegroep, een speeddateformule waar enkele leerkrachten en verkeersouders good practices voorstellen. Door te vertellen over de voor- en nadelen van de aanpak van verkeerseducatie op hun school, kunnen ze je inspireren. Een netwerkmomentje dus, waar we leren van mekaar.

Praktisch

Dinsdag 5 november 2019, van 9 tot 15.45 uur

Bluepoint Berchem

Kies jouw vervoermiddel

Vul jouw vertrekpunt in

Routebeschrijving

Kies jouw vervoermiddel en vul jouw vertrekpunt in. De routebeschrijving zal automatisch voor jou berekend worden.

Vragen?

Christopher Dhondt