De Lijn

Het onderwijslandschap verandert voortdurend. Daarop inspelen is een uitdaging.

Ook bij De Lijn gaan we die uitdaging graag aan. Dit lessenpakket is een alternatief voor het traditionele Trammelant-project waarbij medewerkers van De Lijn naar de school kwamen. In het nieuwe lessenpakket staan sensibilisering, educatie en vernieuwing nog steeds centraal.

Niemand kent de leerlingen beter dan de leerkracht zelf. U bent dus de expert bij uitstek om info op maat over te brengen. Dit lessenpakket is zo uitgewerkt dat u kunt inspelen op de individuele noden en de verscheidenheid aan leerstijlen binnen uw klasgroep.

Het pakket is gebruiksklaar en behapbaar, zodat het een goede houvast biedt om verschillende leerplandoelstellingen en eindtermen te bereiken, op een manier die aansluit bij de leefwereld van de leerlingen. U bent onze onmisbare stem in het doorgeven van veiligheidsregels, sociale normen en waarden en in het zaaien van verantwoordelijkheidsbesef binnen het hele landschap van De Lijn.

Laat het lessenpakket een springplank zijn om met de verschillende thema’s aan de slag te gaan.