BoekGoesting

Vlaams Brabant

Vlaams Brabant

Zet jouw school in op stappen en trappen met projecten die de fiets- en verkeersvaardigheid van de leerlingen vergroot of die zorgen voor een veiligere schoolomgeving? Dan kan je bij de provincie Vlaams-Brabant terecht voor:

 • Subsidies en advies
  Wil je een project uitwerken dat duurzame verplaatsingen stimuleert en verkeersveiligheid in de kijker zet? Dan kan je bij de provincie niet alleen terecht voor advies op maat, maar ook voor financiële steun tot 5.000 euro per vestiging per jaar.
 • Verkeerseducatief materiaal
  Je kan bij de uitleendienst van de provincie terecht voor een mobiel verkeerspark, een behendigheidsparcours voor fietsers, een leskoffer dode hoek of GoPro camera’s waarmee leerlingen hun eigen fietsgedrag kunnen filmen.
 • Veilige schoolomgeving
  Kunnen infrastructurele ingrepen voor stappers en trappers de prioritaire routes naar jouw school veiliger maken? De provincie begeleidt je bij de knelpuntenanalyse en de opmaak van het plan en met financiële tussenkomst van maximum 50.000 euro per dossier.
 • Opleiding gemachtigd opzichter
  Wil je school met gemachtigd opzichters zorgen dat jouw schoolomgeving veiliger wordt voor kinderen? De provincie biedt een volledige tussenkomst in de opleidingskost.

Contact

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie