Praktisch

Het Congres Verkeer op School heeft enkele aanpassingen ondergaan maar het basisrecept blijft ongewijzigd: een ijzersterk programma, inspirerende sprekers en partners en meer dan 400 deelnemers die verkeerseducatie hoog in het vaandel dragen.

Voor wie?

Het Congres Verkeer op School is er voor iedereen die met verkeers- en mobiliteitseducatie bezig is of er in de toekomst werk van wil maken:

• Leerkrachten
  • Directie
  • Verkeersouders
  • Politie
  • Gemeentebesturen

Concept

In de voormiddag stelt de VSV haar aanbod en materiaal voor, per doelgroep. Deze workshops zijn vooral interessant voor wie de VSV nog niet (goed) kent. Leerkrachten, scholen of politiemensen die al vertrouwd zijn met de aanpak en de leerlijnen van de VSV raden we aan om in de namiddag te komen. Dan vindt een kennismarkt plaats met externe partners, en kan je korte infosessies volgen van deze partners. Uiteraard is de VSV zelf ook aanwezig om je concrete vragen te beantwoorden. Tips, suggesties of feedback kan je ook kwijt tijdens de inspiratieronde. Op basis van jullie feedback, kunnen we ons materiaal in de toekomst immers nog beter maken!

Praktisch

Dinsdag 5 november 2019, van 9 tot 15.45 uur

Bluepoint Berchem

Kies jouw vervoermiddel

Vul jouw vertrekpunt in

Routebeschrijving

Kies jouw vervoermiddel en vul jouw vertrekpunt in. De routebeschrijving zal automatisch voor jou berekend worden.

Vragen?

Christopher Dhondt