Ons aanbod voor secundair onderwijs

Tweede sec

Ons aanbod voor secundair onderwijs

Secundaire scholen kunnen op verschillende manieren gebruikmaken van ons aanbod. Zo vinden zij allereerst een inhoudelijk houvast aan de leerlijn, waarin per graad staat wat de leerlingen moeten kennen of kunnen. Deze leerlijn vormt ook het uitgangspunt voor onze projecten voor het secundair onderwijs: 

Verkeersweken 
Tijdens de Verkeersweken komt de VSV zelf workshops geven. Je kan je leerlingen inschrijven voor één of meerdere dagen en voor één of meerdere inhoudelijke thema’s (verkeersweken.be).   Deze workshops zijn praktijkgericht. Tijdens de 3 lesuren maken we waar het kan ook gebruik van praktische en moderne middelen, zoals VR-brillen, Chromebooks, reanimatiepoppen en tal van andere interessante materialen. Raadpleeg de kalender voor de overgebleven beschikbare data in schooljaar 2021-2022. 

Verkeer in de Klas
Wil je zelf aan de slag met verkeerseducatie? Dan kan je ook gebruikmaken van het leerplatform Verkeerindeklas.be . Schrijf jezelf en je klassen hier in en ontdek het lesmateriaal, opdrachten voor de leerlingen en verschillende (oefen)testjes. Een flexibele manier om verkeerseducatie op jouw school aan te bieden! 

Rijbewijzer in de Klas
Tot slot kan je ook gebruikmaken van Rijbewijzer in de klas (Rijbewijzer in de Klas), waarbij leerlingen worden klaargestoomd voor hun rijopleiding en theorie-examen. 

Presentatie:

Download hier de presentaties:

Nuttige links:

Vragen of opmerkingen?

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie